За Интралинк ООД

ИНТРАЛИНК ООД е дружество създадено през 1990 година като колективна фирма. През 1992 година с промяна на законодателството се преобразува в събирателно дружество и през 2007 година се преобразува в ООД.

Управител от самото основаване е инж. Тодор Желязков. Инж. Желязков е завършил Политехническият Университет в Прага, Чешка Република.

Дружеството представя на българския пазар производители от Чехия и Франция в следните направления:
• Абразивни инструменти - TYROLIT Официален представител за българския пазар;  
• Абразивни пасти и абразивни зърна - PROBRUS s.r.o. Официален дилър за българския пазар  
• Диамантени инструменти - URDIAMANT s.r.o. Чехия - TYROLIT
• Корабни и яхтени въжета - LANEX a.s.  Чехия;
• Металообработващи и дървообработващи машини - PROMA Чехия;
• Металообработващи машини за листов материал - JOUANEL INDUSTRIE Франция Официален дилър за българския пазар.

Дейността на дружеството остава една и съща на българския пазар през годините от 1990 до днес

Абразивните инструменти произведени от най-стария производител в Европа CARBORUNDUM ELECTRITE a.s., сега собственост и произвеждащ под марката TYROLIT, са повече от 70 000 вида.

Диамантените инструменти са профилирани спрямо областта на приложение и могат да бъдат подбрани и консултирани от специалистите на ИНТРАЛИНК ООД.

Друго важно направление е корабни и яхтени въжета и въжета общо приложение със съответната сертификация Lloyd, Российский Морской Регистр Судоходства и ISO.  

Металообработващите и дървообработващите машини обхващат широк спектър, от хоби до професионалната машина. ИНТРАЛИНК ООД осигурява техническа консултация, доставка, гаранционно и извънгаранционно подържане на машините.

Дружеството консултира и доставя до всяка точка от България цялата гама продукти на база конкретна поръчка от склад в Бургас, Чехияи/или Франция и на база годишни договори, еднократни договори и/или доставки при спечелени търгове и обществени поръчки.

Консултации, представяне на продуктите и техническо обучение, което ще Ви помогне в избора на инструменти и машини е наше задължение.

Ние сме готови да отговорим на всяко Ваше конкретно питане.

ИНТРАЛИНК ООД оферира и доставя и други продукти на чешки производители в областта на промишлеността, извън посочените в сайта.

За нас ще бъде удоволствие да бъдем Ваши доставчици и партньори!