Дискове и четки за шлайфане и полиране

Дисковете за шлайфане и полиране  са с различна твърдост,  изработени от плат или от пресована вълна и в комбинация с подходяща абразивна паста се постига качествена обработка на повърхности. Четките при подходящ подбор на твърдостта на металните влакна от стомана, бронз , неръждавейка и абразивен найлон намират широко приложение при машинно или ръчно  шлайфане и полиране   на  метали и сплави.


Цената е в български лева с включено ДДС

.

Цената е за 1 брой артикул.


За всички дискове и четки, различни от посочените, моля, запитайте!

Кат. №: 1261012

Наличност: Неналичен

Име Цена
Не са налични опции за този продукт.
Probrus

Подробна информация

Детайли

Дискове за шлайфане и полиране

Дисковете за шлайфане и полиране се предлагат от текстил и пресована вълна / филсове дискове/. В зависимост от твърдостта на текстила и силата на пресоване дисковете са с три твърдости - твърди , средно твърди и меки. Подходящият изборът на твърдост на диска в комбинация с подходящата абразивна  паста  гарантират желаната гладкост на повърхноста.

Четки за шлайфане и полиране

Четките за шлайфане и полиране се предлагат от тел на стомана, неръждавейка и бронз както от влакна на найлон и абразивен найлон/ съдържа абразивен прах с едрина от Р80 до Р320/. Кострукцията и твърдостта  им е в зависимост от приложението - за агресивно и финно обработване на повърхности от метал, дърво, пластмаси и гума.

За безопасна работа се изисква спазване на предписанията от производителите за задължително носене на предпазни средства по време на работа.
 

 

Приложение

Намират широко приложение в индустрията като бързо и лесно шлайфане и полиране на повърхности.

Опаковки

Опаковки са стандартни на брой в зависимост от вида  или по заявка.