Боркорони за сухо пробиване

   Боркороните за сухо пробиване на TYROLIT в комбинация с електрическата ядкопробивна система DME18SD с мощност 1,8 kW осигуряват оптимална работа при сухо пробиване. Чрез адаптер, включен към аспирация може през отворите на короната да се изсмуква праха до 100%.


  За подробна техническа информация МОЛЯ, ЗАПИТАЙТЕ!

Кат. №: 597950
Tyrolit

Подробна информация

Детайли

  Боркороните за сухо пробиване на TYROLIT осигуряват висока производителност при спазване препоръките на производителя за работните им условия, включващи подходящи работни обороти в зависимост от диаметъра на короната и ударен или без ударен режим на пробивната машина в зависимост от твърдостта на материалите.

  За диаметри на короните до 82 мм се препоръчват работни обороти в диапазона 2000 - 3000 об./мин а за по-големи диаметри от 92 мм в диапазона 1000-1500 об./мин.

  Препоръчително е за меки материали като гипсокартон, пенобетон, пластмаса, шуплест естествен камък , керемиди да се използва без ударен режим на машините ; за средно меки материали като меки варопясъчни тухли , керамични тухли, блокове от лек бетон, шамотни тухли е препоръчителен ударен режим без центриращо свредло; за твърди материали като бетон, твърди тухли , леко армиран бетон е задължителен ударния режим без центриращо свредло.

  Произвежданите от TYROLIT боркорони са в 3 качествени категории PREMIUM*** , STANDART** и BASIC*, като най-високата е PREMIUM***. Прилагането на нови технологии при производството и на трите вида като използването на тънки сегменти 3 мм, които съществено намаляват теглото на короната ; осигуряват висока производителност - по-кратко време за пробиване, с по-малък натиск, намалено отделяне на прах и дълъг жизнен цикъл.

Предлагат се адаптери за всички разпространени машини, адаптер за извличане на прах с връзка  М16 и центриращи свредла за короните.

За подробна информация МОЛЯ, ЗАПИТАЙТЕ!